ГоловнаБлоги Шкварка Обов'язки кота. Жартома про серйозне

Обов'язки кота. Жартома про серйозне

У кожного одомашненого хижака є свої обов'язки, які він намагається сумлінно виконувати. Прошу Вас віднестися до них серйозно. А для кращого порозуміння із Вашим чотирилапим другом опублікую список найпоширеніших котячих оов'язків.
Обов'язки кота. Жартома про серйозне

- Кіт повинен захищати людину від кімнатних рослин.
- Кіт постійно повинен підтримувати людину в формі, примушуючи її невпинно рухатися по квартирі, нагинатися, збираюти ручки, олівці, шкарпетки і т.д.
- Кіт повинен міцно тримати зубами ручку або олівець, поки людина намагається писати.
- Кіт постійно повинен проводити ревізію в холодильнику, навіть якщо людина цього не хоче. Якщо вона не хоче – значить, щось там ховає, і з цим "чимось" варто гарненько розібратися, а потім вже притягнути до відповідальності саму людину.
- Кіт повинен стежити за модою. Якщо нині в моді DVD-системи, значить, сучасний кіт повинен йти в ногу з епохою і періодично заглядати в новомодну апаратуру, намагаючись розібратися, що та як і для чого потрібен ось цей блакитний провід.
- Кіт повинен вночі кожну годину перевіряти, чи не заповзла чи під ковдру людині яка-небудь змія.
- Кіт час від часу повинен тренувати себе на випадок непередбаченого циркового виступу. Для цього він мусить періодично влаштовувати польоти під куполом будинку, стрибки з гардини на люстру і назад, всілякі вистрибування.
- Кіт повинен пам'ятати, що вуха і ніс перед сном людина миє рідко, тому, коли вона укладається спати, кіт повинен, видершись їй на голову, вилизати начисто і ніс, і вуха.
- Кіт повинен допомагати людині розстеляти постіль, уважно спостерігаючи, щоб під простирадлом не виявилося ніяких предметів.
- Кіт повинен пам'ятати, що сон для людини – це марна трата часу, тому, угледівши сплячу людину, необхідно відразу її розбудити, стрибнувши з шафи їй на живіт, а ще краще – на голову.
- Кіт повинен відганяти від людини погані сни. Якщо кіт помітить, що людина ворушиться в ліжку, він неодмінно мусить стрибнути людині на голову, щоби відганяти погані сни і кошмари.
- Кіт повинен відучувати людину від такої шкідливої звички, як хропіння. Для цього цілком достатньо сунути лапу або ж свій пухнастий хвіст у відкритий рот храпуна.
- Кіт повинен щоранку нагадувати людині старе прислів'я: "хто рано встає, тому Бог дає". І чим раніше встане людина, тим більше йому (а заодно і котові) дасть Бог.
- Кіт повинен сам час від часу влаштовувати вологе прибирання в будинку. Для цього цілком достатньо витягнути з кухонної раковини губку для миття посуду і, перетягнувши її в кімнату, розірвати на дрібні частини – так зручніше зробити прибирання .
- Кіт повинен ділитися з людиною всім, що у нього є. Постійно віддавати частину хутра на утеплення одягу та підлоги і викидати половину їжі з миски.
- Кіт повинен співати пісні, щоб доставляти людині радість. Навіть якщо пісні сумні.
- Кіт повинен перевіряти, з якої причини хтось не закрив шафу або тумбочку і не засунув шухляду.
- Кіт повинен знати, що лежить у всіх коробках і пакетах. І на особистому досвіді переконатися, наскільки там зручно та добре перебувати.
- Кіт повинен під час сну людини заглушати зовнішній шум, голосно муркочучи під вухом.
- Кіт повинен витирати пил і збирати на себе бруд, проникаючи в усі важкодоступні місця домівки.
- Кіт повинен відсипатися за людину, всіх його родичів, друзів і сусідів разом узятих.

26.10.2013 22:44:20

Коментарі

Для того, щоб додавати коментарі, потрібно Авторизуватись.


×
Авторизація