Mychail

Mychail

В 2003 закінчив біологічний факультет, а в 2007 аспірантуру при Ужгородському національному університеті. Також навчався в катехитично-педагогічному інституті ім. Андрея Бачинського при Мукачівській греко-католицькій єпархії.
З 2007 року – науковий співробітник зоологічного музею Ужгородського національного університету. По сумісництву викладає біологію на підготовчих курсах даного університету.
З 2009 року праця в Закарпатському краєзнавчому музеї (відділ природи).

Додатково:
З 2005 року, на волонтерських засадах, брав активну участь в роботі Комісії з екології при Римо-католицькій єпископській конференції України і Комісії з екології Мукачівської греко-католицької єпархії. Був одним із організаторів роботи Інформаційного центру при Ужгородському університеті, створеного за сприяння LMU і DBU в 2009 році. А з 2011 року продовжує працювати співробітником Інституту еколого-релігійних студій при даному університеті.

Записи автора

Виставка до 130-річчя Олександра Грабара в Закарпатському краєзнавчому музеї20.08.2013 16:57:20
Виставка до 130-річчя Олександра Грабара в Закарпатському краєзнавчому музеї
Олександр (Шандор) Грабар - закарпатський натураліст, орнітолог і взагалі любитель природи першої половини ХХ ст. Він був викладачем Ужгородської Католицької Королівської гімназії, добре малював, займався акваріумістикою, таксидермією, грав на роялі, у гімназії викладав природознавство та географію, а також хімію, математику, малювання та інші предмети. У серпні цього року (2013) на честь 130-річчя від дня народження цього дослідника природи у Закарпатському краєзнавчому музії була відкрита виставка «Олександр Грабар – любитель і знавець природи Закарпаття», фоторепортаж з якої хочеться подати в цьому повідомленні.
Сторінка 1 з 1
×
Авторизація